Yoga is het leven vieren met alle ups en downs

Ik ben Lisette Wouters en ben al jaren actief op het gebied van mens en beweging. In beginsel hield ik me vooral bezig met het geven van sportlessen in verschillende disciplines. Echter steeds opnieuw ging mijn aandacht uit naar Yoga en ben ik me hierin verder gaan verdiepen. Ik ben zelf yogalessen gaan volgen. Daarna heb ik de 4 jarige DRU- yoga opleiding en DO-IN yoga opleiding gevolgd. Zo ontstond steeds meer de basis voor mijn eigen praktijk.

Mijn praktijk heet De Pioenroos. Deze bloem dankt zijn naam aan Paeonia, leerling van de griekse God voor de geneeskunst. Het staat daarmee symbool voor gelukkig leven en gezondheid. Dat is wat ik een ieder gun die in mijn praktijk komt.

Met mijn praktijk ‘De Pioenroos’ wil ik een plek creëren waarin je in de hectiek van alle dag even tijd voor jezelf hebt om te ontspannen en jezelf op te laden met nieuwe energie. Om kracht in je lichaam op te bouwen, te lachen en lol te maken maar waar ook plaats is voor emoties.

In mijn yogalessen en in mijn yoga workshops wil ik je door middel van bewegen, voelen en ademen laten ervaren hoe je tot ontspanning kunt komen en hoe je jezelf weer kunt opladen met positieve energie.

Daarnaast kun je in mijn praktijk ook terecht voor een holistische energetische massage. Dit is een massage van het totale lichaam waarbij ik warme etherische oliën gebruik en me hierbij laat leiden door mijn gevoel en intuïtie zodat ik jou en jouw lichaam kan geven wat het op dat moment nodig heeft om tot ontspanning en rust te komen. Zodat je je van daaruit weer kunt vullen met nieuwe energie.

Mijn passie in het lesgeven is samen met mensen bewegen zodat er ruimte ontstaat bij een ieder om zijn of haar eigen bewegingsvrijheid en ritme te ontdekken.