De basis van mijn Yogalessen is Dru Yoga.

Wat is Dru Yoga?

Dru yoga vindt zijn oorsprong in Hatha yoga en omvat klassieke yogahoudingen (asanas), ademhalingstechnieken (pranayama) , handgebaren (mudras ),EBR Energy Block Release reeksen en krachtige reeksen van houdingen die vloeiend en toch dynamisch uitgevoerd worden elke les afgstemd op het niveau van de leerlingen en wordt afgesloten met een relaxatie of een Dru Meditatie.

Wat is nu specifiek aan Dru Yoga?

  • Alle gewrichten worden ‘zacht’ en ontspannen gehouden tijdens de bewegingen. Op die manier ontwikkel je flexibiliteit en zo kan subtiele energie vrij stromen.
  • Energy Block Release – reeksen zijn eenvoudig uit te voeren, vloeiende bewegingen die helpen om spanning en energie blokkades zowel fysiek als emotioneel en mentaal los te laten.
  • In Dru Yoga komen alle bewegingen vanuit de rug; immers een gezonde rug is een gezond lichaam.
  • De ‘spinal wave’, de golfbeweging van de wervelkolom en de draaiing van de wervelkolom zijn de hoofdkenmerken van Dru Yoga; zij zorgen voor een gezonde en actieve wervelkolom.
  • Een grondig begrip van de kernstabiliteit – de centrale houdingsspieren- is een van de belangrijkste aandachtspunten.
  • Met Dru Yoga werk je ook aan het in balans brengen van de energie centra in je lichaam( de chakra’s ) en open je de toegang naar de krachtige energie van het hart.
  • Binnen de zachte stroom van bewegingen ontstaan er binnen een Dru Yogales momenten van stilte die we de ‘Dru momenten van stilte” noemen.

YOGA:

Locatie: Berschotten 8 5531 NW Bladel

Lestijden en tarieven:

Maandag: 19.30 uur en 21.00 uur

Dinsdag: 10.00 uur, 18.00 uur, 19.30 uur en 21.00 uur

Donderdag: 19.30 uur en 21.00 uur

Vrijdag: 10.00 uur

Elke les wordt afgesloten met een kopje thee.

Lessen gaan in blokken van 10 lessen.

Blok van 10 lessen € 85,-